Merry Christmas and a Happy NY vanuit Goa! - Reisverslag uit Goa Velha, India van Nick en Nathalie - WaarBenJij.nu Merry Christmas and a Happy NY vanuit Goa! - Reisverslag uit Goa Velha, India van Nick en Nathalie - WaarBenJij.nu

Merry Christmas and a Happy NY vanuit Goa!

Door: Nick & Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nick en Nathalie

24 December 2009 | India, Goa Velha

Fijne dagen toegewenst vanuit Goa, India. Lekker eten, feesten en genieten van family and friends!!

Zie foto.

• 24 December 2009 - 17:57

Jilesen:

jullie ook fijne kerst en al het goeds in 2010 met de rest van jullie reis!!!!!!!!!
    En uiteraard alles daarna ;)

• 24 December 2009 - 18:22

Wilma Bharos:

Lieve Nick en Nathalie jullie ook fijne dagen in de hete zon en een goede jaarswisseling, hoop dat 2010 nog veel mooie gebeurtenissen voor jullie in petto heeft, dikke kus van oom Leo, tante Wilma en Wesley

• 24 December 2009 - 18:28

Royal-Kids:

He Nathalie en Nick!

Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

marcelino & Sarai

• 24 December 2009 - 18:42

Tom En Jolien:

Lieverds, jullie hele fijne dagen, we missen jullie! Kusjes van ons

• 24 December 2009 - 18:56

Marga:

Jullie ook het allerbeste daar en heel veel geluk in 2010.xxxxxxxxxxxxxxxx van ons allemaal

• 24 December 2009 - 19:24

Teun En Stephanie:

Hey Nick en Nathalie!

Echt een geweldige tijd hebben jullie daar zeg. Echt leuk om zo op de hoogte gehouden te worden.

Fijne kerst dagen daar en een gelukkig nieuwjaar.

• 24 December 2009 - 20:30

Bart & Marloes:

Damen en heer, ook wij wensen jullie samen fijne feestdagen en heel veel succes met jullie reis in het nieuwe jaar. En ook heel veel plezier toegewenst.

Groeten uit het koude Den Bosch

• 24 December 2009 - 21:14

Sniegy:

jullie ook helee fijne daagjes he!!! ik spreek jullie gellukig morgen weer:D
    ik mis jullie.. hele dikke kus (schoon)zusje (L)

• 24 December 2009 - 21:44

Marcel, Kas En Ladya:

Ook jullie hele fijne kerstdagen en veel reisplezier in 2010!
    ...We hebben afgelopen week goed kunnen genieten van een flink pak sneeuw; SCHITTEREND!
    Helaas nu kerstavond is aangebroken komt er flink de dooi in...hmmm!
    Tot gauw hoors.

Dikke zoenen,
    Marcel, Kas en Ladya

• 25 December 2009 - 08:50

Chauff:

jullie ook hele fijne fesstdagen en een nog veel plezier in 2010 met de rest van de reis!
    groeten!

• 25 December 2009 - 14:19

Hannie:

Tuurlijk van ons ook: heel fijne kerstdagen en nog veel uitdagingen/ verschrikkelijk mooie uitzichten en nog vele vele avonturen gewenst in 2010! Ik kijk er alweer naar uit -xxx- Hannie

• 25 December 2009 - 15:37

Amber:

Heej lieve Nick en Nathalie,

Jullie hele fijne feestdagen en een super TOPPIE 2010!!!

Dikke smakkerd Amber (ook namens de rest van de thullkies!):P

• 26 December 2009 - 14:33

Kaatje:

Lieve mensen, blijf genieten, jullie ook hele fijne dagen en vooral een gezond en happy New Year!
    Ik geniet nog steeds elke keer van de prachtige verslagen!

• 26 December 2009 - 15:26

Simone T:

Yohooo Nick&Nathalie!

Jullie ook alvast een heel mooi 2010 toegewenst!
    Moet vast wel lukken gezien de omgeving en je nieuwe kapsel, Nick!!

Liefs
    Simone

• 27 December 2009 - 19:03

Sharon:

Hey scatties,

Jullie ook nog hele fijne feestdagen toegewenst! Dat 2010 een super goed jaar mag worden met veel liefde, geluk, gezondheid en mooie reizen! Hopelijk zien we elkaar nog in 2010, zou super zijn;-)!

Veel liefs Jack & Sharon

• 30 December 2009 - 08:23

Lith:

Jullie ook een fijn en gezond 2010...maar dat zal wel goed komen! Wel k*t hé geen sneeuw met de kerst :P xXx ook van Lauke

• 31 December 2009 - 09:20

Maartje:

Hey N&N,

Wat een geweldige verhalen van jullie allemaal.. zomaar kerst in de zon!!
    Zonde dat ik jullie niet per toeval ga treffen op 'n feestje met nieuwjaar, maar ik wens jullie een geweldige avond toe!! Dat jullie avontuur jullie nog maar heel veel moois mag brengen in 2010 :D!!

Geniet ervan!!

Veel liefs, Maartje

• 31 December 2009 - 13:02

Rowan Dan Fleur:

Selemat Tahun Baru untuk kamu juga!

• 31 December 2009 - 19:06

TheoBharos:

Hi Nathalie en Nick,
    Wisten jullie dat er in India een dorp zo groot als Uden is dat Bharos Heet?
    Leuk om te weten als je zo dicht bij ben.
    Groetjes Ome Theo en tante Heidi.
    Tot over 454 dagen als wij nog in nederland wonen.
    Happy new year!!

• 17 Januari 2010 - 12:08

Tiny En Jacques:

Hoi Nathalie en Nick,
    Eindelijk - want druk, druk, druk met een of twee meiden (weer) in huis - hebben we eindelijk een zondag om jullie bevindingen te concumeren. Na de reis van Jolien en Tom dachten we dat we alles wel gezien hadden wat gaaf en vet is, maar we zijn tot de ontdekking gekomen dat er veel meer is. De superlatieven bevestigen jullie ervaringen. Wij hebben er van genoten. Hoeveel te meer zullen jullie genieten. We wensen jullie nog heel veel mooie dingen toe. Dat die gaan komen, daar zijn we bij voorbaat zeker van. Wees ervan overtuigd dat wij in Rosmalen, waar het nu ook koud is, met jullie meegenieten.
    All the best!
    Tiny en Jacques

• 20 Januari 2010 - 15:47

Jolien:

Ik wil niet om veel vragen hoor, maar toch: WAAR BLIJFT DAT NIEUWE REISVERSLAG?! Ben zo nieuwsgierig...:(